Blog

Ha szeretnél informálódni az intimguru.hu újdonságairól, kutatásai eredményekről vagy csak egyszerűen szeretnél tapasztalatokról olvasgatni, tarts velem az alábbi blogon!

Mi a különbség a szexuális segédeszköz és a medencefenék erősítő eszközök között?

Vajon miért mosódnak össze a köztudatban a szexuális segédeszközök és a medencefenék erősítő eszközök? Téveszmék, vagy valósak a feltételezések? Ugyanazokról az eszközökről van szó? Esetleg hasonlóak vagy teljesen különbözőek?

Az alábbi írásomban, szeretném eloszlatni a kételyeket, amik a szexuális segédeszközöket körbelengik, mert igenis egy részük kimondottan hasznos és a medencefenék erősítésében is kiemelkedő helyet foglalnak el.

bővebben

5 téves mítosz a postpartum vagy szülés utáni időszakról!!!

A kismamák, akikkel eddig együtt dolgoztam inspirálták ezt a posztot.  Gyakori, hogy szülés előtt irreális elvárásaik vannakk önmagukkal szemben, emiatt mivel gyakran a szülés utáni rehabilitációban is segédkezem, akkor látom, csak igazán rajtuk, hogy sokmindenben csalódás érte őket.

bővebben

3+1 téves mítosz az inkontinenciáról!

Számtalan tévhít kering a vizeletcsepegésről vagy más néven inkontinenciáról az emberek körében és az interneten barangolva rendkívül sok fals vagy féligazság kering. Ezek között szeretnék most rendet tenni .

bővebben

Az inkontinencia 3+1 kezelési módszere!Inkontinencia torna, inkontinencia műtét, inkontinencia tampon vagy inkontinencia betét?Mi a megoldás inkontinenciára?

Örök kérdés az inkontinencia kezelésénél, melyik módszert válasszuk. Most szeretnék egy kis segítséget adni.

Mikor az első vizeletcsepegést észleljük magunkon, a többség nem foglalkozik ezzel a kis kellemetlenséggel, legfeljebb, már csak, akkor mikor már nagy a baj és tényleg kellemetlen helyzetbe kerülünk egy-egy náthás időszakban, ne adj isten esetleg közösségben ér minket a vizelet elcseppenése.

bővebben

Mit kell tudni az inkontinencia betétekről?

Az inkontinencia kezelésében abszolút Jolly Jokernek tekinthető az inkontinencia betét. Szinte mindenki ismeri, sokan használják , mivel a tüneteket tökéletesen elfedi és könnyen be is szerezhető.

bővebben

A rectus diastasis (szétnyílt hasizom) 6 legjellemzőbb tünete, avagy hogyan néz ki a szétnyílt hasizom 3 hónappal a 2. gyermekem születése után!

Íme egy régi kép a pocakomról a második gyermekem születése után. Pontosan 3 hónappal szülés után, még ilyen voltam.📌📌📌📌
A tipikus jelek, ami a szétnyílt hasizomra jellemzőek, nálam felfedezhetőek voltak:
1, nagy pocak, szülés után hónapokkal is
2, a hasizom aktivitás következtében, a pocak furcsán előredomborodott

bővebben

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ki vagyok?

Gábor–Boros Edina

Telefon

+36 70 267 9520

E-mail-cím

info@intimguru.hu

 

Ügyfélszolgálat

H-P: 9-17 óráig