Blog

Ha szeretnél informálódni az intimguru.hu újdonságairól, kutatásai eredményekről vagy csak egyszerűen szeretnél tapasztalatokról olvasgatni, tarts velem az alábbi blogon!

Vaginizmus kezelése gyógytornász szemmel

A vaginizmus egy szexuális zavarnak tekinthető állapot, amely akadályozza vagy megnehezíti a hüvelyi behatolást. A vaginizmus során a hüvelyi izmok önkéntelenül összehúzódnak vagy görcsölnek, ami fájdalmat, kellemetlenséget és szorongást okozhat szexuális tevékenységek során, beleértve az együttléteket és a hüvelyi vizsgálatokat is.

bővebben

Aranyér ! A gátizomzat gyengesége valószínűsíthető!

Őszintén megvallva aranyeres panaszokkal még nem szembesültem….még nem. Furcsa is hiszen, a várandósság és a hüvelyi szülések következtében számos elváltozással találkoztam magamon, az aranyérrel konkrétan nem, így saját személyes tapasztalatom nincsen.

bővebben

Triggerpont a gátizomzaton. Igen! Létezik!

Gyakran keresnek fel  ismeretlen eredetű kismedencei fájdalommal, amikor már szinte minden kivizsgáláson megfordult az illető. Ebben az esetben fel van adva a lecke számomra. Viszont részben megnyugtató is a helyzet, mert a komoly bajt kizárva keresnek meg, ebben az esetben pedig döntően a funkcióbeli elváltozásban keresendő a hiba.

bővebben

Mi a különbség a szexuális segédeszköz és a medencefenék erősítő eszközök között?

Vajon miért mosódnak össze a köztudatban a szexuális segédeszközök és a medencefenék erősítő eszközök? Téveszmék, vagy valósak a feltételezések? Ugyanazokról az eszközökről van szó? Esetleg hasonlóak vagy teljesen különbözőek?

Az alábbi írásomban, szeretném eloszlatni a kételyeket, amik a szexuális segédeszközöket körbelengik, mert igenis egy részük kimondottan hasznos és a medencefenék erősítésében is kiemelkedő helyet foglalnak el.

bővebben

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ki vagyok?

Gábor–Boros Edina

Telefon

+36 70 7763648

E-mail-cím

info@intimguru.hu

 

Ügyfélszolgálat

H-P: 9-17 óráig