Gábor-Boros Edina

Gábor-Boros Edina vagyok, 38 éves, két gyermek édesanyja. Közel 15 éve gyógytornászként tevékenykedem.

Miért hoztam létre ezt az oldalt?

 

A honlapot a saját problémáim inspirálták. Nekem is meg kellett küzdenem a vizeletcsepegéssel, hólyag és végbélsérvvel, szétnyílt hasizommal és köldöksérvvel. Három orvos is műteni akart, persze nem hagytam.  A megoldások keresése közben részinformációk és részmegoldások tömegével találkoztam, a rehabilitációhoz szükséges eszközöket nehezen és körülményesen tudtam beszerezni a hazai és külföldi oldalakról.

Nem volt egyszerű, de műtét nélkül kilábaltam a reménytelennek tűnő helyzetből. A megoldásban részben a tanulmányaim, továbbképzéseim, részben a rengeteg információ utáni kutatás és nem utolsó sorban a különböző eszközök, módszerek kipróbálása és tesztelése segített! Miután helyrehoztam magam,  a negatív tapasztalatok miatt döntöttem úgy, hogy létrehozom ezt az oldalt, ahol a nőiségünk megőrzéséhez szükséges minden módszer, termék egy helyen megtalálható.

 

Mi a célom?

Szeretnék egy komplex segítséget nyújtani azoknak a nőknek, akik a szülés vagy menopausa utáni medencefenéki diszfunkciókkal( inkontinencia, méh, hólyag és végbélsüllyedéssel) küzdenek.

Víziómnak, missziómnak tekintem, hogy segítsek azokon a nőkön, akik hasonló cipőben járnak, és, hogy megkönnyítsem a problémájuk megoldásához vezető utat.

Ne feledjétek:” Mens sana in corpore sano”, “Ép testben ép lélek”. (Iuvenalis szatíra, Kr.u.60-127)

Üdvözlettel: Edina

Keress bizalommal!

Vedd fel velem a kapcsolatot

Ki vagyok?

Gábor–Boros Edina

Telefon

+36 70 267 9520

E-mail-cím

info@intimguru.hu

 

Ügyfélszolgálat

H-P: 9-17 óráig