Sziasztok!

Szerelmes pár

Szerelmes pár

Gondolom sokan közületek felteszik a kérdést magukban, hogy mit keresnek a gátizom erősítő eszközök között ezek a szexuális segédeszköznek tartott vibrátorok.

A válasz nagyon egyszerű. Valójában szexuális segédeszközöknek fejlesztették ki őket, de mellékhatásként a használatuk következtében a vevők nagy százaléka a gátizomzat megerősödéséről és a különböző diszfunkciók javulásáról számoltak be, mint pl. inkontinencia, hüvelyi atrophia, hüvelyszárazság, vaginismus és kisebb fokú hólyag és végbélsérv.

Femintimate Mini vibrátor

Femintimate Mini vibrátor

A mechanizmusuk nagyon egyszerű alapelven működik. Külső vagy belső ingerlés révén orgazmus elérését okozzák, ami révén egy izom összehúzódások sorozata jön létre a hüvelyben és a gátizomzatban. A végeredmény a rendszeres használatuknak köszönhetően egy erősebb gátizomzat lesz.

Femintimate Dual vibrátor

Femintimate Dual vibrátor

A vibrátorok használatával a gátizomzat erősödik, az ingerlés révén pedig a hüvely falának rugalmassága, nedvessége fokozódik, így a hüvelyszárazsággal és az atrophiával is könnyebben fel tudjuk venni a harcot.

Mindenkit arra bíztatok, hogy aki nem él párkapcsolatban ( ahol jó esetben evidens az orgazmus jótékony gátizom erősítő hatása…többek között) , ne féljen beszerezni egy vibrátort, mert nem csak az intimitás hiányát tudja részben pótolni, hanem a gátizomzatra is jótékony hatással bír.