Sziasztok!

Asszisztált gátizom erősítő

Intelligens gátizom erősítő

Az intelligens medencefenék erősítő eszközök az utóbbi években kezdtek teret hódítani, a technika fejlődésével egyetemben.

Számos eszköz került a piacra, amelyek közül mindegyik különleges és kiemelkedő a maga nemében, így bemutatnék nektek párat.

Annyit tudni kell a beszerzésük előtt, hogy azoknak ajánlott , akik enyhe fokú gátizomgyengeséggel, enyhe fokú méh,  hólyag és végbél sérvvel rendelkeznek. Nekik sokat segíthet a gátizom megerősítésében. Azok, akik alig tudják megmozdítani a gátizmaikat, vagy egyáltalán nem tudnak ráérezni  a gátizmok működésére, azoknak nem ajánlanám, mert nem ez a fajta kezelés fogja a gátizom megerősödéséhez a kezdeti lökést megadni. Akik nagyobb fokú méh, hólyag és végbélsérvvel rendelkeznek,azoknak szintén nem megfelelő, mivel a felhelyezés nem feltétlenül probléma mentes és diszkomfort érzést is okozhat, így pedig nem tudjuk elérni a kívánt hatást az eszközökkel.

Nézzük sorjában:

Kegel Magic egy mobil applikációval működő medencefenék tréner. Ergonomikus kialakítású, és a bársonyos puha tapintásnak köszönhetően könnyű és egyszerű a felhelyezése. A funkcióját tekintve, több program is fut rajta, de a lényeg, hogy ha izom összehúzódást akar stimulálni a kegeg magic, akkor elkezd rezegni, majd, ha program szerint szünetet kell tartani, akkor a rezgés abbamarad. Egyszerű és nagyszerű a használata. Külföldi oldalakról is lehet rendelni, de itthon is megtalálható, különböző szexshopokban.

Íme:

A következő az Intimina cég Kegel Smart terméke. Nagyon megnyerő, hasonló elven működik, mint az előző, de ez mobil applikáció nélküli, mindössze egy gomb segítségével lehet kis és bekapcsolni és a programokat váltogatni.

Külföldről is lehet rendelni, de van Magyarországon is képviseletük https://www.diamondlily.hu/termek/kegelsmart/

Az harmadik egy szintén nagyon jól megalkotott asszisztált gátizomerősítő eszköz, Elvie a fantázia neve.

Az elv ugyanaz, ha rezeg össze kell húznunk a gátizmainkat, ha abbamarad a rezgés, relaxálhatunk.  Itt is mobil applikáció könnyíti meg a használatát.

Egy szuper kis videó mutatja be, íme:

Természetesen nálam is megtalálható az intelligens medencefenék erősítők egyike az  Elity Anura. Mindent tud, amit az előzőek, így nyugodt szívvel ajánlom figyelmetekbe.

Elity anura

Elity anura

Mind nagyon jó kis medencefenék trénerek, de persze sokkal több is megtalálható, ha keresgéltek a hálón. A lényeg, aki szeretne egy otthoni eszközt, ami segíti a gátizom tréning program megvalósítását, az ne habozzon és szerezzen be egyet. Használata közben nyugodt körülmények között otthon lehetünk, nem kell elmenni egy medencefenék trénerhez ( Ez én lennék :)).

Fontos viszont, amit fentebb is írtam, hogy azoknak ajánlom, akiknek nincs komolyabb elváltozása, illetve mozog az izom, és ép a beidegzése.

Ha van, ami nem világos, kérj segítséget!

Edina.