Akció!

Femintimate Intimrelax hüvely tágító

21 990 Ft

A vaginizmus ellen sokáig tehetetlenek voltak az érintett nők, amíg meg nem jelent egy progresszív rehabilitációs eszköz az Intimrelax. Segítségével és a folyamatos gyakorlással a hüvely görcsös összehúzódása megszüntethető, a hüvely atrófiája megállítható és mindezek együttes hatására megszűnik a hüvelyi diszkomfort érzés és a szexuális élet nehézítettsége.

Cikkszám: 011 Kategória:

Leírás

Intimrelax, hüvely tágító

Az Intimrelax egy progresszív rehabilitációs eszköz a hüvelyi atrophia( sorvadás) elleni rehabilitációban.

A  vaginizmus elleni rehabilitációs rendszer a következő:

  1. Az Intimrelax 3 különböző méretű és átmérőjű intravaginális ergonómiai eszközt tartalmaz, melyek fokozatosan tágítják a hüvelycsatornát.
  2. Napi rendszeres használatával, a hüvely rugalmassága a visszanyerhető, és ezáltal a dyspareunia (közösülési fájdalom) és egyben a penetráció(behatolás) elleni félelem enyhíthető.
  3. A vaginizmus hormonális és gyógyszeres kezelés 100 %-os természetes alternatívája
  4. Segítséget nyújt a szexuális élet helyreállításában, hogy újra élvezetéssé válljon a szex.

Az Intimrelax vízalapú kenőanyaggal van ellátva, amely megkönnyíti az eszköz behelyezését, és ezáltal a hüvely nyálkahártyájának kenését és hidratálását is.

Mi a vaginizmus?

A vaginizmus a hüvelyi izomzat görcsös állapotából adódó hüvely szűkületet jelent, amely révén a közösülés nehézségekbe ütközik, a behatolás akadályozottá válik, ez diszkomfort érzéssel és fájdalommal párosul. Megnehezíti a nők szexuális életét, ami kihat az élet más területeire is. Ez a betegség gyakran együtt jár az ösztrogén szint csökkenésével.

Az Intimrelax az atrophias vaginitis, a hüvelyi atrophia, a hüvely összehúzódási zavarai és a behatolási nehézségek kezelésére szolgál.

A vaginizmus tünetei:

Égő vagy viszkető érzés a szex során

Nehéz, lehetetlen vagy fájdalmas behatolás

Folyamatos szexuális diszkomfort érzés, szülés utáni fájdalom, húgyúti és szexuális úton történő fertőzések,menopausa, hysterctomia( méheltávolítás) utáni fájdalom

Tampon behelyezésének nehézsége, nőgyógyászati vizsgálat sikertelensége

Egyes izomcsoportok görcsbe rándulása pl. hát vagy lábak, esetleg a pánik szerű légzési nehézségek

 

Lényeges, hogy a  vaginizmus, nem akaratlagos és nem szándékos.

Ez az elváltozás akaratlanul történik, szándékos ellenőrzés nélkül és gyakran anélkül, hogy tudnánk róla. A vaginizmusnak hátterében számos ok állhat, amelyek általában fizikai és/vagy érzelmi tényezők egyben. A probléma rejtélye nagyon frusztráló lehet, mind a nő, mind pedig a partnere számára.

Annak ellenére, hogy a vaginizmus önkéntelen és bármely nőt érinthet, mégis sok nő szégyelli magát, hogy nem képes közösülésre és, hogy nem tudja elrejteni a fájdalmát.

Megoldás erre az Intimrelax.

Az intimrelax lehetővé teszi a hüvely fokozatos kiszélesítését, az atrophias vaginitis tüneteit pedig progresszíven javítja. Három ergonómikus, különböző mérető részből áll, amelyek fokozatosan megoldják a rendellenességet, amely kedvezőtlenül hat a szexualitásra és a  és a pszichés jólétre.

Az Intimrelaxot vízbázisú sikosítóval érdemes alkalmazni, hogy a gyakorlatok könnyebbé váljanak és, hogy hidratált legyen a hüvely nyálkahártyája.

A vazelin és az olaj bázisú sikosítók kontraindikáltak, mivel , az Intimrelax bevonatát károsíthatják, így az intim fertőzések kialakulásához vezethet.

 

Hogyan kell alkalmazni az Intimrelaxot?

Először egy diónyi nagyságú vízbázisú sikosítót érdemes a hüvely bejáratához tenni és csak 2-3 percig masszírozni. Miután ez megtörtént az Intimrelax legkisebb komponensére teszünk sikosítót, majd ezt követően fokozatosan, gyengéden vezetjük a hüvelybe. Esetlegesen, ha szárazabb a hüvely több sikosítót alkalmazzunk. Az intimrelaxal történő gyakorlás alkalmával 10-15 percig ki-be csúsztatjuk a hüvelyben, a lényeg, hogy az izmok ellazuljanak,amint az izmok görcsösebbé válnának, azonnal abba kell hagyni.

Fontos, hogy mindig nyugodt körülmények között gyakoroljunk legalább napi egyszer.

Részei:

Legkisebb komponens: 0.9 cm az átmérő, 6.5 cm a hossz

Közepes komponens: 1.5 cm az átmérő, 9,5 cm a hossz

Legnagyobb komponens: 2.5 cm az átmérő, 12 cm a hossz