Akció!

Femintimate Kegel medencefenék erősítő súly

6 890 Ft

A Kegel golyók a kevésbé súlyos gátizomzat gyengeségének megoldásában nyújtanak segítséget, mint pl. a szülést követő gátizomzat gyengeségéből adódó problémák enyhítése pl. inkontinencia megelőzése.  Segít megerősíteni a gátizomzatot és ezáltal segít az élvezhetőbb szexuális élmények elérésében.

Elfogyott

Cikkszám: 013 Kategória:

Leírás

Kegel golyó

A Kegel golyók különösen ajánlottak a szülést követő gátizomzat gyengeségéből adódó problémák enyhítésére,mint pl. inkontinencia megelőzésére.  Segít megerősíteni a gátizomzatot és ezáltal segít az élvezhetőbb szexuális élmények elérésében. Ovális kialakításának köszönhetően  a hüvelybe könnyen felhelyezhető és levehető. Anyaga 100 % szilikon és ftalát mentes.

Súlya : 84 gr

Teljes hossza: 19.9 cm

A golyók átmérője: 3.5 cm

A hüvelyen kívül eső rész hossza: 9.4 cm

A gátizomzat gyengeség okai

  1. A terhesség, szülés és a post partum ( szülés utáni ) időszak

Ezek a fő rizikó faktorok, amik a  a gátizomzat gyengeségéhez vezetnek

Terhesség alatti súlytöbblet, amit a méhben tartózkodó baba képvisel túlterheli a szöveteket.

Szülés alkalmával, amint a baba keresztül jut a hüvelyen, széttolja a szöveteket, amit tovább súlyosbít a baba nagy súlya és vagy a nagy fejkörméret. Ennek hatására gyakran gátmetszésre is szükség van, hogy a babát világra segítsék. A császármetszés, ilyen drasztikus problémát nem okoz, de a gátizomzat ebben az esetben is meggyengülhet.

A szülést követő időszakban , gyakori hiba, hogy a meggyengült gátizomzattal meggondolatlanul elkezdenek a nők korán edzésekre járni a mielőbbi  súlyfelesleg ledolgozása érdekében. Sokszor agresszív hasizom gyakorlatokat végezve és a gátizomzat gyengeségét tovább rontva.

 

  1. A menopauza időszaka

Ebben a periódusban a hormonális változásoknak köszönhetően a gátizomzat flexibilitása csökken, a szövetek meggyengülnek.

 

  1. A magas intenzitású sportok

Bizonyos mozgásformák, a fiatal nőknél, mint a futás, spinning, aerobic csökkentik a hasűri nyomást,  melynek hatására a gátizomzat elveszti a tónusát és meggyengülhet.

 

  1. Genetikai tényezők

Tízből két nő, veleszületetten gyenge gátizomzattal rendelkezik.

 

  1. Mindennapi rossz szokások

A vizelet visszatartás és az állandóan szűk alsónemű és nadrág viselése hajlamosít a gátizomzat gyengeségre

  1. Egyéb okok

Ezek közé tartozik a túlsúly, székrekedés, stressz és krónikus köhögés.

 

>