Akció!

Femintimate Pelvix medencefenék erősítő súly készlet

Original price was: 24 990 Ft.Current price is: 21 990 Ft.

 

A Pelvix gátizom tréner, a gátizom erősítés kiváló eszköze. Rapid módon nyújt megoldást  a petyhüdt gátizomzatnak.  A javulás kulcsa a kitartáson és rendszeres gyakorláson múlik, viszont az eredmény gyorsan jelentkezik. Egy nő intim gondoskodásának elengedhetetlen kelléke a Pelvix.

Nőgyógyászok, urológusok, gyógytornászok és szülésznők hosszantartó kutatási munkája előzte meg a Pelvix kialakítását. Fejlesztés közben a gátizomzat vizsgálata mellett az érintett környező szervek működését is figyelték , mint pl. a hüvely, húgycső és végbél ,a gátizomzat munkája közben.

A Pelvix hipoallergén szilikonból készült, ami bársonyos érzetet biztosít.

A Pelvix hatásmechanizmusa abban rejlik, hogy a medence alapi izmok gravitációra adott reflexes válasza egy természetes stimulációt indit be, ami által erősödik a gátizomzat.

Elfogyott

Cikkszám: 012 Kategória:

Leírás

Pelvix a gátizom erősítő tréner

A Pelvix gátizom tréner, a gyengült gátizomzat erősítőjének tökéletes eszköze.

Nőgyógyászok, urológusok, gyógytornászok és szülésznők hosszantartó kutatási munkája előzte meg a Pelvix kialakítását. Fejlesztés közben a gátizomzat vizsgálata mellett az érintett környező szervek működését is figyelték , mint pl. a hüvely, húgycső és végbél alakulását.

A Pelvix hipoallergén szilikonból készült, ami bársonyos érzetet biztosít.

A Pelvix hatásmechanizmusa abban rejlik, hogy a medence alapi izmok gravitációra adott reflexes válasza egy természetes stimulációt indit be, ami által erősödik a gátizomzat.

A Pelvix kialakítása:

A Pelvix  az 5 lépcsős programjával egy természetes terápiát kínál a medencealapi izmok erősítésére, melyben a fokozatos súly növelése segítségével hatást gyakorol az izmokra.

A speciális kialakításának köszönhetően könnyen felhelyezhető és ez által rásimul a hüvelyfalra. A Pelvix által bezárt derékszög a medenceizomzatnak megfelelő. Sajátossága , hogy a súlyok mozognak benne, ami a vérkeringést stimulálja, így az izomokat tónusba hozza.

Részei:

Kivezető: nylon és orvosi szilikon bevonatú

Hátsó rész: derékszöget zár be az izomzattal, hogy az izom összehúzódását segítse

Középső rész: bordázott, hogy könnyen ráfeküdjön a hüvelyfalra

Elülső rész: kúp kialakítású a könnyebb felhelyezést segítve

 

Mit takar a medence alapi izomzat?

A medencefenék ,olyan izmok és szalagok rendszere, amelyek megfelelő helyzetben tartják a a hólyagot, méhet és a végbelet. Három kimeneti nyílás található rajta ez a hüvely, húgycső és a végbél.

Mikor szükséges a Pelvix használata?

 1. Akkor, ha a gátizomzat meggyengül, pl a következő esetekben: A terhesség, szülés és a post partum ( szülés utáni ) időszak

Ezek a fő rizikó faktorok, amik a  a gátizomzat gyengeségéhez vezetnek

Terhesség alatti súlytöbblet, amit a méhben tartózkodó baba képvisel túlterheli a szöveteket.

Szülés alkalmával, amint a baba keresztül jut a hüvelyen, széttolja a szöveteket, amit tovább súlyosbít a baba nagy súlya és vagy a nagy fejkörméret. Ennek hatására gyakran gátmetszésre is szükség van, hogy a babát világra segítsék. A császármetés, ilyen drasztikus problémát nem okoz, de a gátizomzat ebben az esetben is megnyúlhat és meggyengülhet.

A szülést követő időszakban , gyakori hiba, hogy a meggyengült gátizomzattal meggondolatlanul elkezdenek a nők korán edzésekre járni a mielőbbi  súlyfelesleg ledolgozása érdekében. Sokszor agresszív hasizom gyakorlatokat végezve a gátizomzat gyengeségét tovább rontva.

 

 1. A menopauza időszaka

Ebben a periódusban a hormonális változásoknak köszönhetően a gátizomzat flexibilitása csökken, a szövetek meggyengülnek.

 

 1. A magas intenzitású sportok

Bizonyos mozgásformák, a fiatal nőknél, mint a futás, spinning, aerobic csökkentik a hasűri nyomást,  melynek hatására a gátizomzat elveszti a tónusát és meggyengülhet.

 

 1. Genetikai tényezők

Tízből két nő, veleszületetten gyenge gátizomzattal rendelkezik.

 

 1. Mindennapi rossz szokások

A vizelet visszatartás és az állandóan szűk alsónemű és nadrág viselése hajlamosít a gátizomzat gyengeségre

 1. Egyéb okok

Ezek közé tartozik a túlsúly, székrekedés, stressz és krónikus köhögés.

A medencefenék rendellenességeinek tünetei:

 1. A vizelet önkéntelen elvesztése vagyis stressz, késztetéses vagy kevert inkontinencia jöhet létre.
 2. Hólyag- végbél sérv és méh süllyedés alakulhatnak ki, amikor a szervek az elgyengült hüvely falon keresztül benyomulnak a hüvelybe.
 3. Medence fájdalom a hólyag és a húgycső környékén
 4. Szexuális diszfunkciók jöhetnek létre a rendellenességek és az ezek általi diszkomfort érzések végett

Ezek a rendellenességek nagyban befolyásolják a szociális életünket. Mivel a várható élettartam növekszik, egyre több nő fogja megtapasztalni a gátizom gyengeségből eredő problémákat. Ezek a betegségek, tünetek zavarhatják a társadalmi kapcsolatokat, a szabadidős tevékenységeket és a szexuális életet. Társadalmi elszigetelődést, önértékelési problémákat és legrosszabb esetben depressziót is okozhatnak.

A Pelvixel történő kezelés alkalmával az izomzat erejét, flexibilitását tudjuk növelni a gyakorlatokkal, ezáltal elérhető a húgycső zárása és a vizeletvesztés megakadályozása.

A gyakorlás napi 10-15 percet vesz igénybe és ezt 1-4 hónapig érdemes folytatni. A kulcs a rendszeres gyakorlásban rejlik, ami által gyorsan bekövetkezik a javulás.

 

 

Indikációi: stressz inkontinencia, gátizomzat gyengeség, szexuális diszfunkciók és a gátizomzat gyengeség megelőzése.

A kezelés lépései:

 1. Először a Pelvixet helyezzük úgy a hüvelybe, mint egy tampont. Próbáljuk aktív izommunkával bent tartani, fokozatosan növelve az idő intervallumot. A gyakorlás közben állhatunk, de, ha megy, akkor mozoghatunk is közben, de soha ne üljünk vagy feküdjünk le benne. Egy idő után a Pelvix hajlamos lesz kicsusszanni, de ez egy reflexes választ vált ki az izomban, ami összehúzódással felel és bent tarja a súlyt. Ennek a mechanizmusnk a révén erősödik a medencefenék izomzata.
 2. A Pelvix megtartását minden nap gyakorold , addig, amíg 15 percig minden gond nélkül bent tudod tartani.
 3. Ezek után a legkisebb súlyt tegyük a Pelvixbe, és az előzőekben leírtak szerint érdemes minden nap gyakorolva, fokozatosan az időt növelve bent tartani a hüvelyben, addig amíg el nem éred a 15 percet.
 4. Így kell a következő súlyokkal is végig csinálni a programot, addig amíg az utolsó súlyt is kényelmesen megtartjuk 15 percig.
 5. Azt, hogy milyen sokáig érdemes csinálni a gyakorlatokat az eset függő, érdemes felkeresni az erre szakosodott nőgyógyászt vagy gyógytornászt, hogy erről kikérje a véleményüket
 6. A napi kezelési időt nem érdemes túllépni, mert könnyen elfárad az izom és izomlázszerű fájdalom léphet fel.
 7. A kezelés teljesen veszélytelen, nem okoz mellékhatást.

 

A Pelvix 19,5 g

A pelvix és az első súly (15mm) több, mint 29 g

A Pelvix és a második súly(18mm) több, mint 37 g

A Pelvix és az első és második súly (15mm+18mm) több, mint 46.5 g

A Pelvix és a harmadik súly (22mm) több, mint 54.5 g

 

Tisztántartása:

Minden használat előtt mossa le langyos vízben semleges szappannal vagy intim lemosóval és hagyja a levegőn megszáradni. Tartsa szárazon a következő használatig. Csak saját használatra alkalmas a különböző fertőzések megakadályozása végett.

Óvintézkedések: A Pelvixet tartsa távol a gyermekektől, mivel apró részeket tartalmaz.

Kontraindikáció: Menstruáció, hüvelyi fertőzések