Akció!

Fun Cup A menstruációs kehely

Original price was: 12 990 Ft.Current price is: 11 990 Ft.

A Fun Cup A a nevéből adódóan egy könnyedebb szabadabb érzést biztosít a menstruáció napjai alatt. A kialakítása formabontó, a megszokott kehely formát tovább fejlesztették, amelynek az eredménye ez az innovatív tölcsér lett.  A megszokott A csomag  2 menstruációs kelyhet tartalmaz és egy mikróbaellenes tasakot. Időszakos védelmet nyújt a könnyebb napokon és a rövidebb hüvelycsatornára lett kifejlesztve. 100% orvosi szilikonból készül és  rengeteg pénzt lehet vele spórolni a tamponokkal szemben, így fenntarthatóbb és környezettudatosabb a kehely használata

Kategória:

Leírás

A Fun Cup A, a kis méretű menstruációs kehely

A csomag tartalmaz 2 menstruációs kelyhet és egy mikróbaellenes tasakot. Időszakos védelmet nyújt a menstruáció könnyebb napjain és a rövidebb hüvelycsatornára lett kifejlesztve. Egyedi, kényelmes anatómiai formájú és rengeteg pénzt lehet vele spórolni, ellenben a tamponokkal. Orvosi minőségű szilikonból készült 5.3 cm hosszú, 4 cm széles és 20 ml befogadóképességű. A Fun Cup A 4x tovább tart, mint a tampon, így amellett, hogy rendkívül kényelmes, pénzt lehet vele spórolni és még az eldobott hulladék mennyiségét is csökkentjük.

A rendkívül diszkrét mérete megkönnyíti a felhelyezést, a nehezebb napok kezdetén, ha nagyon száraz a hüvelyünk egy kis víz bázisú sikosító segíthet. A Fun Cup A szilárd szegéllyel és heggyel rendelkezik a biztonságos elhelyezéshez és a könnyű beállításhoz. A közepe elég puha a kényelem végett, de elég szilárd, hogy gond nélkül ki-be helyezhető legyen.

Mit kell tudni a TSS-ről?

A TSS egy nagyon ritkán előforduló, de annál súlyosabb megbetegedés a menstruációs eszköz használata során. Nagyon veszélyes és bizonyos körülmények között halálos is lehet kezelés nélkül. A TSS több okból is előfordulhat, de a lényeg, hogy az elszaporodó baktériumok toxinjai bejutnak a véráramba.

A TSS tünetei: hirtelen fellépő láz, rázkódás, elesettség, hányás,izomfájdalom, vérnyomás csökkenés és szédülés.

Ha ezek a tünetek lépnek fel, azonnal távolítsuk el a Fun Cup-ot és forduljunk orvoshoz, ahol közölni kell, hogy menstruációs kelyhet visel. Ha korábban előfordult TSS, nem ajánlott menstruációs kelyhet használni. A TSS kockázatának csökkentése érdekében, pontosan kövesse a használati utasítást. Általánosságban pedig javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával, ha új menstruációs terméket választana.

A Fun Cup használatával újra szabaddá válhatunk.

A menstruációs csészék már a 90-es évek óta vannak a piacon, de eddig még nem nagyon változtattak rajta. A Fun Cup-ot úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a nők testéhez, és a formája is egyedi, máshoz nem hasonlítható. A Fun Cup az egyetlen, amelynél egy csomagban két méretű kehely található.

A menstruációs kehely 4-6x tovább tart, mint pl. a tampon, mellékhatások nélkül. Míg a tamponok magukba szívják a vért, táptalajt képeznek a baktériumoknak, ami melegágyát képezi a fertőzéseknek. Ezzel szemben a kehely összegyűjti a vért, így gyengéd a hüvely mikroflórájához.

A Fun Factory által gyártott kelyhek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek,

Minden Fun Cup csomag tartalmaz két csészét és egy mikróbaellenes zsákot, így otthon lehet tartani egyet és bárhová magunkkal lehet vinni a másikat.

Hogyan kell használni a kelyhet?

  1. lépés:Behelyezés

Hajtsd össze a kelyhet és helyezd fel a hüvelybe, amint a helyére kerül engedd el, hogy szétnyíljon. Lazítsd el az izmaidat és forgasd meg a kelyhet, hogy teljesen rásímuljon a hüvely falára és kialakuljon a vákum szerű zár.

  1. lépés: Eltávolítás

A csésze kényelmes kihúzásához először, finoman csavarja meg a csészét, hogy megszakítsuk a szívóhatást , így egyszerűen ki lehet emelni.

  1. lépés: Tisztítás

Egyszerűen ürítse ki a csésze tartalmát a WC-be, majd alaposan öblítse el vagy mossa el semleges szappannal, ezt követően, ha szükséges visszahelyezhetjük a hüvelybe vagy a zsákjában tárolhatjuk.

Teljesen Természet Barát megoldás, hiszen a tamponok használatával egy nő az élete során a termékeny periódusai által kb.140 kiló szemetet is előállíthat. Ezzel szemben a Fun Cup orvosi szilikonból készült és évekig használható.

A Fun Cuppal rengeteget lehet megtakarítani, hiszen évekig nem kell új kehelyre költenünk.

Maximális kényelmet biztosít, hiszen a 2 db-os csésze egyike otthon lehet, a másikat pedig bárhová magunkkal vihetjük, nem kell észben tartanunk tampon vásárlást.

A Fun Cup orvosi minőségű szilikonból készül, hipoallergén és nem porózus.Míg a tamponok mikrosérüléseket okozhatnak, ezáltal érzékenyíthetnek a fertőzésekre, ez a kehelynél nem fordulhat elő.

A normál harang alakú csészét újrafogalmazták, ezáltal jobban illeszkedik a nők anatómiájához. A Fun Cup alakja a maximális kényelem és szivárgás elleni védelem érdekében készült.

Innentől nem kell késő éjszaka tamponért rohanni az éjszakai üzletbe, nem kell kölcsön kérni a barátnőtől, ha éppen nincs nálunk, a fürdőruhából sem fog kilógni semmi és végre megszabadulhatunk a WC-ben lévő szemetestől.

Ha első alkalommal kezdesz el menstruációs kelyhet használni, akkor azt elmondanám, hogy ez egy tanulási folyamat, melynek a végén rájössz, hogy ez a legjobb és legkönnyebb védelem, amit valaha is használtál.

 

 

Innentől nem kell késő éjszaka tamponért rohanni az éjszakai üzletbe, nem kell kölcsön kérni a barátnőtől, ha éppen nincs nálunk, a fürdőruhából sem fog kilógni semmi és végre megszabadulhatunk a WC-ben lévő szemetestől.

Ha első alkalommal kezdesz el menstruációs kelyhet használni, akkor azt elmondanám, hogy ez egy tanulási folyamat, melynek a végén rájössz, hogy ez a legjobb és legkönnyebb védelem, amit valaha is használtál.

A kehely behelyezés

Üljünk a WC-re, lábakat terpesztve vagy egyik lábra állva a másikat a WC-re támasztva. Az összehajtogatott kelyhet a hüvelybe csúsztatjuk, ha a menses elején vagyunk, akkor használjunk egy kis vízbázisú sikosítót a könnyebb felhelyezés érdekében.

A kelyhet kétféleképpen helyezhetjük fel:

  1. C formában hajlítsuk össze
  2. Punch formában hajlítsuk össze (a perem közepét benyomjuk és erre hajlítjuk a 2 oldalát)

A kehely ürítése

Enyhén fogjuk meg a kehely végét és könnyen ürítsük ki a WC-be

Tisztítása

A használatok között alaposan öblítsük le folyó víz alatt és alaposan mossuk meg illatanyagmentes szappannal vagy intim lemosóval. Ha menet közben egy mellékhelyiségben kell kiüríteni, akkor öblítsük le és töröljük szárazra , majd helyezzük vissza. A menstruációs időszak végeztével alaposan tisztítsa meg és tárolja az antimikrobiális zsákban.

Időnként, érdemes egy 3 perces forralással kifertőtleníteni.