Glide hüvelyi szonda

22 990 Ft

A Glide szonda egyedülálló  és az eddigiekhez nem hasonlítható. A Kegel 8 hosszú évek kutatásai és vásárlói tapasztalatai útján megalkotta ezt a különleges szondát, ami a súlyos fokú süllyedéses elváltozások esetében is hatékonyan felhelyezhető és használható. A legjobb szonda az egycsatornás gépek piacán. A Tens Care Perfect PFE géppel kompatibilis. A szonda kiálló szárát megszüntették, ezért ülve és állva is erősíthető a medencefenék izomzata.

A Glide szondát két elektródával látták el, ami elhelyezkedésének köszönhetően a medencefenék hátsó részét stimulálja, ahol a legtöbb izom található. Ennek köszönhetően látható eredményeket lehet elérni vele rövid időn belül. Arannyal galvanizált, ezért azok is nyugodtan használhatják, akikl az ezüsttel galvanizált szondára, nikkelre érzékenyek. Előnye az, mivel az aranynak jobb a vezetőképessége, ezért az izomzat stimulációja hatékonyabb, így az eredmények is hamarabb jelentkeznek. Ha süllyedéses elváltozásod van nehéz megtalálni a megfelelő szondát, ezt a problémát oldja meg a Glide szonda. Könnyen használható és egyidőben stimulálja a legtöbb izomcsoportot.

A szondát TILOS sterilizálni, kifőzni. Antibakteriális tisztító folyadékkal vagy antibakteriális szappannal érdemes tisztán tartani.

Elfogyott

Kategória: Címke:

Leírás

A Glide szonda az egyik leghatékonyabb szondának számít a piacon. Arannyal bevont elektródái, fémérzékenyek számára is biztonságossá teszi a használatát. Ergonomikus kialakítású, könnyű felhelyezni,és  kényelmes a használata. Fekve, de akár ülve is használható. Kifejezetten ajánlott a súlyosabb süllyedéses elváltozások esetén, mint pl. méh süllyedés, méh előreesés.