Gynophilus Restore hüvelytabletta 2db

4 990 Ft

A hüvelyflóra helyreállítására van egy kényelmes 2 darabos elnyújtott hatású készítmény a Gynophilus Restore. Tökéletes választás, hiszen az elnyújtott hatás révén kíválóan alkalmas a hüvely mikroflórájának fenntartására és regenerálására. Én személy szerint ,akkor választom ezt a készítményt, ha  pl. külföldre vagy nyaralni, utazom és nem szeretnék a hüvelytabletta szállításával és alkalmazásával bíbelődni. Az utazás előtt elhasználok egyet, majd az utazás végeztével egy másikat, így addig tökéletesen védve vagyok a fertőzésektől, és nem kell attól tartanom,hogy elkapok valamit.

Elfogyott

Cikkszám: 002 Kategória:

Leírás

Gynophilus Restore

A hüvelyflóra helyreállítására van egy 2 darabos elnyújtott hatású készítmény a Gynophilus Restore.  A különlegessége abban rejlik, hogy az elnyújtott hatása révén kényelmesebb a használata, mint a többi készítménynek, hiszen 2 naponta elegendő csak egy tablettát alkalmazni, az eredmény pedig nem marad el.

 

A gynophilus Restore-t a hüvely gombás és bakteriális fertőzése alkalmával, gomba ellenes kezelés vagy antibiotikumos kezelés alatt és után javasoljuk használni. Ajánlott a hüvelyben lévő égő, viszkető, diszkomfort érzés enyhítésére vagy kellemetlen szagok csökkentésére.

Tribiotikus hatással rendelkezik. Egyrészt probiotikus hatással bír, mivel az Lcr Regenerans® = a Lactobacillus casei rhamnosus szabadal maztatott technológiával „edzett”, megnövelt tejsav termelő képességű törzse, a hüvely pH értékét helyreállítja, szinte védő réteget képezve megfelelő környezetet biztosít a jótékony baktériumok elszaporodásának. A prebiotikus hatás abban nyilvánul meg, hogy a tablettában lévő tioszulfát erősíti az Lcr Regenerans® hatását, a postbiotikus hatás révén pedig a lactobacillusok által kiválasztott vegyületek csak tovább erősítik a készítmény jótékony hatását.

A hüvelyflóra a következő okok miatt sérülhet: a hüvely gombás vagy bakteriális fertőzését követően, antibiotikum vagy gomba ellenes gyógyszerek vagy kúpok alkalmazása következtében. Bizonyos élethelyzetekben gyakoribb a hüvely flóra sérülése, ilyen pl. várandósság, szülés utáni állapot, menopauza és esetlegesen az életmód is befolyásoló tényező , mint pl. táplálkozás, dohányzás, csökkent immunrendszer működése, túlzott higiénia, szintetikus alsóneműk és uszodában történű úszás

HOGYAN NYERHETŐ VISSZA A HÜVELYI FLÓRA EGYENSÚLYA?

Használata gyors és egyszerű. Alapos kézmosás után, csapvíz alatt nedvesítsük be a tablettát és mélyen helyezzük fel a hüvelybe. Érdemes este lefekvés előtt feltenni. Négy nap alatt a tablettából lassan szabadul fel a hatóanyag, így teljesen szagtalan és elszineződést sem okoz az alsóneműn.

Előnye a Gynophilus Restore-nak, hogy az elnyújtott hatás révén kényelmes, egy tabletta annyi hatóanyagot tartalmaz, ami 4 napig elég, így a többi készítménytől eltérően nem okoz fokozottabb hüvely folyást.

A Gynophilus Restore-t általában gomba ellenes vagy antibiotikumos kezelést követően alkalmazzuk 4 naponta egy tablettát. Ha a 2 tabletta nem elegendő a kezelés megismételhető.

Szoba hőmérsékleten tárolandó, gyerekektől elzárva és nem szabad lenyelni.

ÖSSZETÉTEL:

Egy tabletta gynophilus® RESTORE tartalmaz:
876.9 mg LcrRegenerans®-t, segédanyagként laktóz monohidrátot

Betegtájékoztató letöltése (PDF)

A gynophilus® RESTORE orvostechnikai eszköz  0537, gyógyászati segédeszköz