Gyntima Forte hüvelykúp 10 db

2 990 Ft

A Gyntima Forte hüvelykúpot a hatékonyság növelése érdekében még tefaolajjal is gazdagították, amely révén  a kúp baktérium és gombaölő képességét megnövelték.  Személy szerint nagyon jó készítménynek tartom, mivel csakis természetes összetevőket tartalmaz és mégis óriási védelmet nyújt az intim területeknek.

Elfogyott

Cikkszám: 005 Kategória:

Leírás

Gyntima Forte hüvelykúp 10 db

A  Gyntima Forte hüvelykúp hüvelykúp hatékonyságát a benne található teafaolaj növelo, ami antiszeptikus és antimikotikus hatású. Használata révén, csökkentheti a hüvelyfolyást, kellemetlen szagot, viszketést és a hüvelyi diszkomfort érzést.

A hüvelykúp biztosítja a hüvelyflórában jelenlévő jótékony lactobacillusok számára a kedvező környezetet, így azok szaporodását segítve, hozzájárul az egészséges hüvelyflóra fenntartásához. Kizárólag természetes alapanyagokból készült termék, a szervezetre semmilyen ártalmas anyagot nem tartalmaz.

A hüvelykúp használata javasolt, hüvelyfolyás esetén, ha még nem indokolt a gyógyszeres kezelés, enyhe bakteriális és gombás fertőzésnél, hormonális fogamzásgátlók szedésekor, közfürdők és uszodák látogatása után, illetve szexuális együttlét után.

Érdemes lehetőleg esténként, lefekvés előtt egy kúpot mélyen a hüvelybe helyezni és a kezelést legalább 10 napig folytatni. A fehérneműt enyhén szennyezheti, ezért tisztasági betétet érdemes alkalmazni a használata közben.

Megelőzésképpen,hatásos,ha hetente legalább kétszer használjuk.