Gyntima Hialuronsavas hüvelykúp 10 db

3 290 Ft

A Gyntima termékei között a hyaluronsavas kúp etalonnak számít, mivel segíti a hüvelyi sérülések regenerációját és kezeli a hüvelyszárazságot. Nagyon nagy segítséget jelent a hüvely felépülésében hiszen, segíti a hámosodást és hidratál is egyben.

Elfogyott

Cikkszám: 006 Kategória:

Leírás

Gyntima Hialuronsavas hüvelykúp 10 db

A Gyntima termékei között a hyaluronsavas kúp etalonnak számít, mivel a segíti a hüvelyi sérülések regenerációját és kezeli a hüvelyszárazságot a hüvelyt regenerálja és hidratálja is egyben.

 Tartalmaz hyaluronsavat, mely gyorsítja a szövet gyógyulást, hámosodást a fokozott nedvességtartalom hatására pedig a hüvely rugalmasságának megőrzésében segít. A másik hatóanyag pedig a tejsav, mely megfelelő környezetet biztosít a jótékony lactobacillusoknak, így megakadályozván a fertőzések kialakulását.

Használata javasolt:

A hüvely hámsérülések alkalmával, mint pl. szülsé után, nemi aktus után, nőgyógyászati műtétek és tampon használatot követően.

Hüvelyszárazság esetén ,mint pl. fogamzásgátlók szedése mellett, bizonyos kezelések alkalmával( sugárterápia és kemoterápia) illetve lelki okokból.

Használata:

Érdemes 10-20 napig alkalmazni a kedvező hatás elérése érdekében. A kúp csúcsánál érdemes felbontani a fóliát, és ezt követően helyezzük fel mélyen a hüvelybe. A kúp szennyezheti a fehérneműt, ezért érdemes tisztasági betétet alkalmazni a kezelés alatt.