Gyntima hüvelykúp 10 db

2 990 Ft

A Gyntima Probiotica hüvelykúp A Gyntima Probiotica hüvelykúp a hüvelyflórában található lactobacillusok számára egy optimális táptalajt képez, ezáltal nyújtva védelmet a fertőzésekkel szemben. Az összetétele segít megelőzni a gombás és bakteriális fertőzéseket és fenntartja a hüvely biológiai egyensúlyát.

Elfogyott

Cikkszám: 004 Kategória:

Leírás

Gyntima hüvelykúp 10 db

A hüvelyi diszkomfort megelőzésére és kezelésére

A Gyntima Probiotica hüvelykúp a vaginális flórában található laktobacilusok számára táptalajt képez és biztosítja optimális szaporodásukat. Ezek a természetes tejkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát. A laktobacilusok megakadályozzák a káros baktériumok – többek között a Candida albicans nevű élesztőgomba – elszaporodását.

A hüvelykúp természetes alapanyagokból készült termék, amely a szervezetre ártalmas anyagot nem tartalmaz. A terméket zsályakivonat is gazdagítja, amely antimikotikus, gyulladásgátló, fertőtlenítő és hidratáló hatású.

(Kiszerelés: 10 vagy 5 db hüvelykúp)

Keresse a gyógyszertárakban!

Vásárlás

További információk:

A hüvely egészséges állapotának fenntartása érdekében a Probiotica hüvelykúp  hosszútávú használata javasolt, különösen változókorban és szoptatás idején.

A hüvelykúp használata az alábbi esetekben javasolt:

  • antibiotikumok vagy más baktériumölő készítmények szedése során, illetve, ha hüvelyfertőtlenítőszerek alkalmazásakor megsértjük a természetes hüvelyflórát,
  • hüvelyfolyásnál, hormonális fogamzásgátlók szedésekor, valamint méhen belül elhelyezett fogamzásgátló eszközök alkalmazása során,
  • közfürdők, uszodák látogatása után,
  • nemi érintkezés után kialakuló hüvelyfolyásnál.

VISSZA

Használat:

Megelőzésképpen, használja a terméket hosszútávon, hetente legalább kétszer, lehetőleg este, lefekvés előtt az esti tisztálkodás után. Kezelés esetén használja legalább 10 napon keresztül, naponta egyszer.

  1. A kúp csúcsánál kezdve bontsa fel a fóliát.
    2. A kúpot helyezze fel, mélyen a hüvelyébe.
    3. A kúp enyhén szennyezheti a fehérneműt, ezért javasolt tisztasági betét használata.