Akció!

Gyntima Menopausa hüvelykúp 10 db

2 690 Ft

A Gyntima Menopausa hüvelykúp egy csodafegyver a változókori intim területek problémáinak enyhítésére és megoldására. Értékes és természetes összetevőkben bővelkedik, melyek hatékonyan küzdenek a hüvelyszárazság okozta kellemetlen tünetek ellen és  visszaadják a hüvely egészségét.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Gyntima Menopausa hüvelykúp 10 

 

A GYNTIMA Menopausa hüvelykúp több jótékony összetevővel is rendelkezik, melyek komplex módon járulnak hozzá a hüvelyszárazság okozta kellemetlen tüneteinek enyhítéséhez és a hüvely optimális egyensúlyának fenntartásához fitoösztrogénben (isoflavon) gazdag szójakivonatot, hialuronsavat, hozzáadott tejsavat, orvosi zsályát és a tejsavbaktériumok szaporodásához szükséges tápanyagokat tartalmazza, melyek komplex módon járulnak hozzá a hüvelyszárazság kellemetlen tüneteinek enyhítéséhez és a  hüvely biológiai egyensúlyának fenntartásához.

A hüvelykúp tartalmaz többek között magas fitoösztrogén tartalmú szójabab kivonatot , amely támogatja a hüvely nedvességének visszaállítását,  ezáltal a hüvely tejsav termelését és savasságának fenntartását.

hialuronsav segíti a nedves környezet fenntartását így a hüvely rugalmasságának visszanyerését és regenerációjának fenntartását.

A tejsav és orvosi zsálya pedig a normál hüvelyflóra fenntartásáért felel, mely a fertőzések megakadályozásában nyújt segítséget.

 

A Menospausa hüvelykúpot a változókor tüneteinek kezelésére és enyhítésére fejlesztették ki, mikor a hüvelyben szúró és égő érzés jelenik meg, száraz és diszkomfort érzés van az intim területeken és a szexuális együttlét közben fájdalom jelentkezik.

A  panaszok mértékétől függően érdemes legalább 10 napig alkalmazni, naponta egy kúpot. Megelőzésképpen heti 2×1 kúp a hatásos. A kúp fóliáját a csúcsnál kell megbontani, majd este  lefekvés előtt a hüvelybe helyezzük fel mélyen. A fehérneműt szennyezheti, ezért tisztasági betétet érdemes mellette alkalmazni.