Kegel 8 Ultra Vitality hüvelyi izomstimulátor

86 990 Ft

Ismerjétek meg a Kegel család kiváló termékét a Kegel 8 Ultra Vitalityt, ami a petyhüdt, sérült gátizomzatot újra működésbe hozza. Személy szerint, sokat köszönhetek az izomstimulátornak mivel a szüléseim után olyannyira sérült a gátizomzatom és a beidegzése is, hogy hólyag és végbélsérv is kialakult a stressz inkontinencia mellett.

Az elektrostimulátor  többek között a medencefenék izomzat helyreállításának egyik fontos eszköze.

Ha bonyolultabb a helyzeted egy egyszerű gátizomzat gyengeségen túl, amit  már nem elég csak gátizomtornával és hüvelysúlyokkal  orvosolni, akkor az elektrostimulátor neked való. Könnyű elsajátítani a használatát, kényelmes hiszen közben, akár olvashatsz, relaxálhatsz is és 3 hónap használat után ténylegesen érzékelhetővé válnak  az eredmények.

Elfogyott

Cikkszám: 031 Kategória: Címke:

Leírás

 

Digitális kismedencei elektrostimulátor, 12 komplex izomerősítő és relaxációs programmal.

Egy népszerő pelviline típusú szondát tartalmaz a csomag, amely kényelmesen felhelyezhető bármilyen hüvelyi elváltozás esetén is pl. hólyag, végbélsérv) .

A használata mindazoknak a nőknek ajánlott, akik vizeletcsepegéssel, méhsüllyedéssel, hólyag és végbélsérvvel küzdenek. Továbbá szülés előtt megelőzésként, majd szülés utáni regenerációban is kimondottan javasolt. Megoldást jelent a fájdalmas , görcsös menstruációban, széklet inkontinenciában és aranyér problémák esetén is.

Klinikailag bizonyított, hogy 12 hetes program alatt hatékonyan javítja a széklet és vizelet inkontinencia panaszokat, erősíti az izmokat és javítja az orgazmus készséget.

Miért szükséges a gátizmainkat edzenünk?

A gátizomzat egy tenyérnyi izomcsoport, ami tartja a kismedencei szerveinket. Normál esetben a kor előrehaladtával a gátizomzat veszít feszességéből, de bizonyos élethelyzetek és bizonyos életvitelek tovább gyengíthetik, mint pl. a várandóság, hüvelyi szülés, krónikus köhögés, székrekedés, nagy terhek cipelése.

Ennek következtében alakulnak ki a süllyedéses elváltozások, vizeletcsepegés, hüvelyi diszkomfort érzés, romló szexuális élet. Ezek mind-mind hozzájárulnak az életminőségünk és önértékelésünk romlásához.

A következő problémákra ajánlott:

 • Stressz inkontinencia
 • Késztetéses inkontinencia
 • Gyakori vizelési inger
 • Szexuális diszfunkció
 • Ismeretlen eredetű kismedencei fájdalom
 • Kismedencei izmok erősítése
 • Kismedencei izmok relaxációja

Használati utasítás

 1. Távolítsa el az akkumulátor fedlapját. Tegyen 1 db 9V PP3 elemet vagy egy újratölthető nikkel metál hydrid elemet az elemtartóba. Helyezze vissza a fedlapot!
 2. Helyezze a vezetéket az egység csatlakozójába. A vezeték színe nem lényeges. Használhatja csak az egyik, vagy mindkét vezetéket. Ha csak az egyik vezetéket használja (az „A” csatornához), helyezze a vezetéket a jobboldali csatlakozóba („A” csatorna).
 3. Vegye ki a vaginális vagy a végbél elektródát a csomagból.
 4. Csatlakoztassa a vaginális vagy a végbél elektródát a vezeték végén található összes csatlakozótüskéhez. A piros és a fekete polaritás bármilyen módon megfelelő. Néhány szondának hosszú beépített vezetéke van az egységhez történő közvetlen csatlakozóval.
 5. Használat előtt ellenőrizze a vaginális vagy végbél elektróda tisztaságáról.
 6. Helyezze be a vaginális vagy végbél elektródát. Használjon valamilyen elektromosan vezető kenőanyagot, például a KY zselét vagy bármely más, vizes alapú kenőolajat (nem kötelező). Ne helyezze túl mélyre, csak a szonda nyakának kell a vaginán belül lennie, a szonda fémlapjait teljesen be kell helyezni. A vaginális elektróda megfelelő elhelyezési ábrája:
 1. Kapcsolja be az egységet az „on/off” gomb egyszeri megnyomásával.
 2. Válassza ki a kívánt programot a „PRG” feliratú gomb segítségével (nézze meg a 11. oldalon található program-táblázatot).
 3. Tartsa lenyomva az A+ gombot, amíg erős, de nem kellemetlen áramot érez. Az áramszint az A –  gomb nyomásával csökkenthető.
 4. Az áramerősség a kezelés alatt is beállítható az A+ vagy az A – gombok megnyomásával.
 5. Ha a program vége előtt szeretne belőle kilépni, az „on/off” feliratú gomb 1-szer történő megnyomásával kapcsolja ki az egységet.
 6. Fontos! Az egység működése alatt ne távolítsa el a szondát/elektródákat!
 7. Használat előtt és után alaposan tisztítsa meg a vaginális és végbél elektródát. Finoman mossa le a szondát lágy szappanos vízben, öblítse le és győződjön meg arról, hogy a szonda teljesen száraz, mielőtt a műanyag tasakba visszahelyezné.

Lemerülés jelző

Amikor az elem/akkumulátor lemerülőben van, a lemerülés jelző megjelenik a képernyőn (7. oldalon lévő ábra szerint). Amikor az elem jelző 1 csíkot mutat, cseréljen elemet.

Kikapcsolás jelző

Ha a szondát lekapcsolja vagy a vezetékek nem vezetik az áramot, a milliamper szint  0-ra (zéró) visszamegy, és az érintett csatorna villogni kezd.