Natracare intim törlőkendő 12 db

1 690 Ft

A Natracare törlőkendőt a nők napi intimhigiéniai igényeihez fejlesztették ki, de különösen előnyös extra kényelmet nyújt menstruáció idején, illetve utazáskor.

Cikkszám: 021 Kategória:

Leírás

Törlőkendő

A webshopban egy olyan betét márka kapott otthont, ami a menstruáció napjai alatt és az enyhébb inkontinencia panaszok fennállása alatt is megbízható kényelmet, és hosszantartó tisztaság érzetet nyújt. A női higiéniai termékek alternatíváját nyújtja a Natracare, mivel műanyagmentesek, természetes és fenntartható forrásból készülnek, állatbarát és vegetáriánusok által jóváhagyott, nőgyógyászok által javasolt, minősített bio és teljes mértékben klórmentes termékek.

A Natracare természetes megoldást kínál a személyes egészségápolásban, ami csekély ökológiai lábnyomot hagy maga után. Minden női higiéniai terméküknél, kizárólag bio és természetes anyagokat használnak, amik megfelelnek a legmagasabb szintű, bio, környezeti és biológiai úton lebomló előírásoknak.

Női Törlőkendő

Ezt a Natracare törlőkendőt a nők napi intimhigiéniai igényeihez fejlesztették ki, de különösen előnyös extra kényelmet nyújt menstruáció idején, illetve utazáskor. 

Ez a puha és erős, hitelesített, 100% bio pamutból készült törlökendő gyengéd az Ön érzékeny bőréhez. A bio alapszövet bio kamilla, levendula és Francia Rózsa esszenciális olajjal, valamint natúr növényi kivonatokkal van átitatva, melyek mind hatékonyan tisztítanak, frissítenek, és eközben még ápolnak is.  

Ez a gyengéd formula alkoholmentes és nem tartalmaz mesterséges tisztítószereket sem, mint a nátrium-lauril-szulfát (SLS), vagy más hozzá hasonló anyagokat, parabent, SHG-t, vagy egyéb mérgező, formaldehidet kioldó  tartósítószereket.