Natracare szülés utáni betét 10 db

2 590 Ft

A két gyermekem születése után megismerkedtem  a Natracare szülés utáni betéttel. Extra hosszúságú és nagy nedvszívó képességű, így a szülést követő nehéz időszakot megkönnyíti és kellő biztonságot nyújt.

Cikkszám: 027 Kategória:

Leírás

Szülés utáni tisztasági betétek

A webshopban egy olyan betét márka kapott otthont, ami a menstruáció napjai alatt és az enyhébb inkontinencia panaszok fennállása alatt is megbízható kényelmet, és hosszantartó tisztaság érzetet nyújt. A női higiéniai termékek alternatíváját nyújtja a Natracare, mivel műanyagmentesek, természetes és fenntartható forrásból készülnek, állatbarát és vegetáriánusok által jóváhagyott, nőgyógyászok által javasolt, minősített bio és teljes mértékben klórmentes termékek.

A Natracare természetes megoldást kínál a személyes egészségápolásban, ami csekély ökológiai lábnyomot hagy maga után. Minden női higiéniai terméküknél, kizárólag bio és természetes anyagokat használnak, amik megfelelnek a legmagasabb szintű, bio, környezeti és biológiai úton lebomló előírásoknak.

Szülés utáni

Az Szülés utáni betét extra hosszú, kényelmesen párnázott, hogy magabiztosságot és biztonságos védelmet nyújtson a szülés utáni természetes vérveszteség miatt.

  • Puha, hitelesített bio pamut fedőréteg
  • Ökológiailag hitelesített nedvszívó mag
  • Nincs műanyag
  • Nincs parfüm, vagy festék
  • Teljesen klórmentes
  • Biológiailag lebomló és komposztálható

A puha, bolyhos, teljesen klórmentes pépből készült nedvszívó mag gyorsan felszívja és magába zárja a nedvességet, valamint a hitelesített 100% bio pamut fedőréteg lehetővé teszi, hogy a bőre lélegezni tudjon, száraz maradjon.

ÖSSZETEVŐK: Minősített bio pamut, ökológiailag hitelesített cellulózpép, kukoricakeményítő, természetes, nem-mérgező ragasztó