Perisphere H hüvelyi szonda

22 990 Ft

A Perisphere H szondát, a hólyag és végbélsüllyedésem kapcsán, volt alkalmam több hónapig használni és bizton állíthatom, hogy az egyik legkényelmesebb és leghatékonyabb hüvelyi szonda a piacon. Többféle szondát is kipróbáltam, de a tapasztalataim alapján ez a típusú szonda az, ami süllyedéses elváltozások esetén a legkönnyebben felhelyezhető. Kis és közepes süllyedések esetén  kiváló és  kényelmes a használata. A hüvely mindkét oldalát egy időben stimulálja, így érve el a gátizomzat legteljesebb körű átmozgatását.

Elfogyott

Kategóriák: , Címke:

Leírás

 

A Perisphere H szonda biokompatibilis műagyagból készült, aranyozott és nikkelmentes, ezért a fémérzékenyek is nyugodtan alkalmazhatják. A szondát eleketrostimulációhoz és biofeedbachez is felhasználhatjuk. A szonda a vezetékeket nem tartalmazza ,azokat külön kell megvásárolni.

A szonda párhuzamosan stimulálja a medencefenék izomzat mindkét oldalát. Különleges formájának köszönhetően könnyen felhejezhető, és fekvő helyzetben célszerű használni. A szonda kettős áramkörrel, négy aranyozott, nikkelmentes elektródával rendelkezik. Hossza 110 mm, a felhelyezhető része 90 mm. Zárt tasakban érkezik, utasításokkal és négy darab 20 cm-es összekötő vezetékkel. A Perisphere H szondát TILOS sterilizálni,kifőzni. Használat előtt és után érdemes antibakteriális folyékony szappannal langyos víz alatt átmosni. Fél évente higiéniai okokból érdemes a szondát cserélni.

A szonda a Kegel 8 Ultra Vitality géppel kompatibilis.