Tens Care Perfect PFE hüvelyi izomstimulátor

58 990 Ft

A Perfect PFE elektrostimulátor tökéletes kiegészítője a medencefenéki tréningnek. Enyhébb impulzussal dolgozik, ezért tökéletes választás az nem súlyos fokú izomgyengségből és sérülésből adódó problémák megoldása esetén.

Megbízhatóságot és minőséget képvisel a fizioterápiában, ezért mi gyógytornászok előszeretettel használjuk a praxisunkban.

Elfogyott

Leírás

A Perfect PFE elektrostimulátor tökéletes választás a medencefenéki izmok erősítésére. Enyhe impulzusokkal stimulálja két rozsdamentes acél elektródán keresztül a gátizomzatot, melynek révén újra tónusba kerülnek és rendszeres használatával megerősödnek és a gyengeségből származó tünetek enyhülnek. Ha hiányzik a medencefenéki izomkontroll vagy nem emlékszik az izomzat, hogyan is kell összehúzódni a Perfect PFE hatékonyan segít ebben. Segít a gátizomzat felerősítésében és a közel eredeti izomállapot elérésében.  A Tens Care Ltd.  az elektrostimulátor gyártója, amely egy megbízható márkát képvisel a fizioterápiában

Az elektrostimulátor használata végtelenül egyszerű, 4 előre beállított tréning programot tartalmaz és még egy 5. programot is tartalmaz, ami a krónikus kismedencei fájdalom ellen hat.

A következő állapotokban érhető el javulás:

  • Vizelet és széklet inkontinencia
  • Stressz, késztetéses és kevert inkontinencia
  • Férfiaknál prosztektómia utáni vizelet inkontinencia
  • A gátizomzat erősítésével a szexuális életben is javulás érhető el
  • Krónikus kismedencei fájdalom: vulvodynia( szeméremtesti fájdalom),symphisis pubis, interstitialis cystitis
  • Férfia erekció javítása ( anális szonda kell hozzá)